„Оборище” излиза в първа контрола днес срещу отбора на „Асеновец“-Асеновград

ФК „Оборище” излиза в първа контрола днес срещу отбора на „Асеновец“-Асеновград. Двубоят е от 18.00 часа, на стадион „Орчо Войвода“ в Панагюрище. Отборът ще изиграе 7 контролни срещи. Следващите са на 14.07-със Свиленград(в Пловдив), на 18.07- с Етрополе(неуточнено място), 21.07-с Ихтиман(в Ихтиман), 25.07- с Карлово(в Панагюрище), 28.07-Сокол Марково(в Панагюрище), и на 4.08-с Евроколеж(в Оризари).

От клуба коментираха, че ще атакуват първото място в Трета лига и ще впуснат в битката за единствена квота към професионалния футбол. Ще се борят и за подкрепата на феновете, които останаха разочаровани от изпадането на отбора от професионалния футбол.

Новият сезон начело на панагюрския отбор ще е легендата на Левски Войн Войнов. Негов помощник ще е Янко Янков – Майната. От началото на седмицата треньорът Войнов най-после тренира с компактна група от 18 футболисти, като в близките дни очаква още четирима нови и един чужденец. В Оборище се събраха трима доскорошни играчи на пловдивския Марица. Това са вратарят Кирил Акалски и халфовете Николай Колев и Атанас Куманов. От Царско село идва бранителят Димитър Руйчев, а от Дунав (Русе) бившият юношески национал Стефан Митев (халф). Вторият вратар е доскорошният страж на Кариана (Ерден) Благой Стоянов. Оборище си върна и четирима играчи, които ритаха в клуба на ниво Втора лига – халфовете Ангел Делчев и Емил Колев, нападателя Георги Стефанов и защитника Кристиан Славов. В Панагюрище ще рита и Владимир Каптиев. Местният защитник Ангел Парпулов се завръща от Свобода (Пещера), а в отбора е и другата панагюрска надежда Мариан Наплатанов (нападател). На „Орчо войвода” очакват и нападателя на Свобода (Пещера) Явор Въндев.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn