Община Панагюрище впечатлява с интерактивен културен календар за 2020 година

Атрактивен, модерен и динамичен е Културният календар за 2020 година, който вече е достъпен на интернет страницата на Община Панагюрище под формата на електронна интерактивна книжка. Събитията са обособени в четири раздела – културни прояви с международно, с национално, с регионално и местно значение и чествания на кръгли годишнини. Всеки от разделите е богато илюстриран със снимки и колекция от видеа, отразяващи събитията от предходните години. Страниците на интерактивната книга-календар се разгръщат на фона на музикален съпровод.

В този атрактивен вид, разработван седма година, Годишният културен календар цели увеличаване рекламната дейност и e насочен към все по-голям брой информирани лица и привлечени за участие в културния живот на община Панагюрище. Това е поредна стъпка при изпълнението на един от приоритетите в Програмата за управление на община Панагюрище – Превръщане и утвърждаване на Панагюрище във водещ туристически и културен център.

Община Панагюрище популяризира събитията от Годишния културен календар за 2020 година и чрез разработената с изцяло нова визия книжка, включваща всички международни, национални и регионални празници, конкурси и фестивали.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn