Община Панагюрище – най-добър туристически проект

По повод съвместна кампания на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Оперативна програма Регионално развитие  2007 – 2013 г., Радио N-JOY и Радио Z-Rock, в рубриката „Как променихме България“, Община Панагюрище печели вота за най-добър туристически проект, съобщават от Общинска администрация.

За периода 26 септември – 2 октомври 2015 година, за проекта „Панагюрище – столица на свободата“ – Община Панагюрище, са получени 126 гласа от общо 260 в класацията на Радио N-JOY и 188 гласа от общо 435 в класацията на Радио Z-Rock.

Според концепцията на рубриката „Как променихме България“, един слушател, гласувал за проекта печели рекламни материали на Министерство на регионалното развитие и благоустройството и уикенд за двама, осигурен от общината – победител.

Любомир Ферков от град Пловдив – гласувал в класацията на Радио N-JOY за Община Панагюрище и Николай Петков от град Габрово – гласувал в класацията на Радио Z-Rock за Община Панагюрище, получават ваучери – уикенд за двама, осигурени от Община Панагюрище.

Вярваме, че спечелилите ще останат очаровани от Панагюрище по време на престоя си – награда.

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn