Община Панагюрище стартира процедура за финансиране на местни творци по проект „Панагюрище – духовност и творчество в едно“

До 25 май 2023 година е срокът, в който местни творци могат да кандидатстват за финансиране по проект „Панагюрище – духовност и творчество в едно“.

Условието е да кандидатстват творци, родени или с адресна регистрация в община Панагюрище, културни институции, неправителствени организации и творчески сдружения, регистрирани на територията на община Панагюрище.

Проектите могат да бъдат свързани със създаване, съхраняване и разпространение на научни изследвания, документални издания, опазване и популяризиране на културно-историческото наследство на общината, както  и художествена литература. Също възстановки, спектакли и други, свързани със значими събития, включени и в културния календар на Община Панагюрище.

Срокът за обявяване на одобрените проекти на интернет страницата на Община Панагюрище е до 25 юли 2023 година. Проектите се подават в Община Панагюрище в Центъра за административно обслужване или по пощата на адрес: град Панагюрище, п.к. 4500, пл. „20-ти април” №13.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn