Община Панагюрище ще се рекламира на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“

По покана на Министерството на туризма Община Панагюрище и тази година ще вземе участие в Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“, която ще се проведе от 11 до 13 февруари 2016 година в Интер Експо център, София, съобщават от местната администрация.
Щандът на Община Панагюрище ще бъде част от Националния щанд на Министерството на туризма в Република България.
Община Панагюрище ще промотира събитията от Годишния културен календар за 2016 година чрез разработената с изцяло нова визия книжка, включваща всички международни, национални и регионални празници, конкурси, първенства и фестивали.
Посетителите на изложението ще могат да се запознаят и с историческото наследство на Община Панагюрище, представено в различни рекламни материали.
Форматът, в който се провежда туристическото изложение „Ваканция и СПА Експо“, предоставя отлични възможности за полезни бизнес контакти между изложителите, представяне на разнообразни продукти, програми и оферти пред професионалисти и широка публика. Профилът на участниците включва туроператори, пътнически агенции, хотели, балнеологични курорти и спа центрове, Национални туристически организации, общини, компании за детски туризъм, голф, винен и алтернативен туризъм, професионални учебни заведения, хотелско и спа оборудване и други. Изложението се организира от ПРИМ ЕКСПО и с подкрепата на Министерство на туризма.
Официалното откриване на 33-то издание на Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо‘2016“ ще се състои на 11 февруари 2016 година, в централното фоайе на Интер Експо Център – София.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn