Общински съвет завърши мандата със снимка за спомен

Общински съвет-Панагюрище проведе последното си редовно заседание за настоящия мандат. Заседанието днес, 18 септември 2023г. продължи малко повече от един час и започна с приемане на Бюджета на Община Панагюрище за 2023 година, индикативен годишен разчет за средствата и сметките от Европейския съюз за 2023 година и актуализирана бюджетна прогноза за 2023-2025 година. След което местният парламент продължи с останалите точки от дневния ред .

На финала председателят на Общински съвет-Панагюрище Христо Калоянов благодари на колегите си за ползотворната работа. Приключваме един успешен мандат с много реализирани проекти, със сериозно финансиране и важни за общината и жителите решения. Искам да ви уверя, че за мен като председател на Общински съвет-Панагюрище беше изключителна чест и удоволствие да работя с вас. Благодаря ви за 644-те решения взети в интерес на гражданите на община Панагюрище. Винаги можем и повече, но мисля, че заедно положихме много усилия, и резултатите са видими. Сигурен съм, че голяма част от вас ще бъдат част от новия Общински съвет на община Панагюрище. На всички пожелавам успех, защото съм убеден, че добрия опит от този мандат ви прави достойни кандидати за следващия. Благодаря на всеки един от вас! Благодаря за дисциплината и добрия тон в тази зала, за разбирането и за подкрепата. Пожелавам ви да бъдете мотивирани да работите за интересите на община Панагюрище, защото точно за това бяхме тук заедно в продължение на четири години. Изказвам благодарност и на Общинска администрация в лицето на г-н Белишки и г-жа Матанова, на всички служители на Общинска администрация за съвместната и ползотворна работа. Тук искам да отделя необходимото внимание за колегите, които не успяха да завършат мандата с нас – Томи Наплатанов и Станимир Велчев, с които започнахме този мандат, но го приключваме без тях. Светла да е паметта им! Благодаря ви!”, каза в обръщението си Калоянов.

Чест е за мен и за екипът ми, че успяхме да работим заедно с вас успешно през този мандат! Въпреки икономическата, финансовата, политическата криза, ние успяхме да продължим напред. Това, което ще остане, ще са взетите решения и гордостта от това, че сме приели важни основополагащи документи за развитието на общината през този мандат. Благодаря на всички политически партии, че надделяваше повече разума, отколкото политическата пристрастност и емоциите! Благодаря на кметовете затова, че бяха верен барометър, затова, което се случва по малките населените места в общината. Бъдете здрави! Успех на всички!“, каза градоначалникът Белишки.

Съветниците завършиха мандата си със снимка за спомен.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn