Общински съвет утвърди тазгодишните носители на наградите „Учител на годината”

Със свое решение на провелата се днес, 19 май редовна сесия, Общински съвет – Панагюрище утвърди носителите на тазгодишните награди  „Учител на годината”, „За принос към бъдещето на Панагюрище“ и „За принос за културното развитие на община Панагюрище”.

В категория „Предучилищно образование за носител на наградата „Учител на годината“ беше определена Екатерина Тодорова Влайкова – старши учител в ДГ „Райна Княгиня“, гр. Панагюрище.

В категория „Начален етап на основна образователна степен“ за носител на наградата „Учител на годината“ беше определена Диляна Стоянова Караиванова-Мазнева – старши учител в ОУ „Проф. Марин Дринов“, гр. Панагюрище.

В категория „Прогимназиален етап на основна образователна степен“ за носител на наградата „Учител на годината“ беше определен Нистор Делчов Хаинов – старши учител в СУ „Нешо Бончев“, гр. Панагюрище.

В категория Средно образование“ за носител на наградата „Учител на годината“ беше определена Магдалена Стойчева Гоешкова – старши учител в Професионална гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм, гр. Панагюрище.

Наградата За принос към бъдещето на Панагюрище“ и „Златен ритон“ тази година ще получат:

  • Лушка Хаинова- Георгиева- 37 г. педагогически стаж
  • Цветанка Минкова – 41 г. педагогически стаж
  • Таня Радева- 38 г. педагогически стаж
  • Ана Делирадева – 28 г. педагогически стаж
  • Кръстана Атмаджова – 37 г. педагогически стаж
  • Тодор Маринов – 42 г. педагогически стаж
  • Геновева Дюлгярова – 41 г. педагогически стаж
  • Теменужка Хаинова – 40 г. педагогически стаж
  • Виолета Авелова – 29 г. педагогически стаж

 

Тази година званията „Творец на годината” и „Творец на Панагюрище” няма да бъдат присъдени.

 

Награда За принос за културното развитие на община Панагюрище” ще получи Магдалина Матанова – 30 г. трудов стаж в Общинска библиотека „Стоян Дринов“.

 

Наградите „За принос към бъдещето на Панагюрище“ и награда „За принос за културното развитие на община Панагюрище“ ще бъдат връчени на празнична „Среща на поколенията“ – на ръководството на Община Панагюрище с учители и културни дейци – ветерани, която ще се проведе на 23 май от 11:30 часа в ресторант-градина „Бонжур“.

Тържествената церемония за връчване на наградите  „Учител на годината“ за 2022 година ще се състои на 23 май от 16:00 часа в Ритуалната зала на Община Панагюрище по време на Празничен прием, организиран от ръководството на Община Панагюрище, на когото ще присъстват директорите на образователните и културните институции, учители, председателите и секретарите на читалищата и църковни лица.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn