Общински съвет ще заседава днес

Общински съвет-Панагюрище ще проведе редовно заседание днес – 8 декември, от 14:00 часа. Предварителният дневен ред включва 8 точки. Сред планираните за гласуване от местните старейшини проекторешения са приемането на решение по дневния ред на Общото събрание на „Спорт-Инвест  Панагюрище“ ООД за увеличаване капитала на дружеството с парични вноски, кандидатстване по проект „Независим живот“ за почасово предоставяне на услуги за социално включване в домашна среда по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.
Предстои да бъдат избрани представители на Община Панагюрище за участие в Националното сдружение на общините в Република България, Сдружението на възрожденските градове в Република България, Асоциацията на общините от Южен централен район „Хебър“ и за участие в заседанията на Областния съвет за развитие на област Пазарджик.

Ще бъде определен съставът на Местна комисия по чл.8, ал.2 от Закона за уреждане правата на граждани с многогодишни жилищно-спестовни влогове при Община Панагюрище. Точка осем е свързана с разпореждане с общинско имущество и е с 9 подточки.

Заседанието на местния парламент ще бъде излъчено директно по тв студио „Оборище прим“.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn