Общински ученически конкурс „Кулинарно изкушение с даровете на есента” организира Център за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище

Център за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище организира Общински ученически конкурс „Кулинарно изкушение с даровете на есента”. Желаещите да се включат в надпреварата за наградите могат да го направят по няколко начина. Единият от тях е да приготвят, снимат и споделят любимата си есенна рецепта.  Блюдото, макар и на снимка, трябва да изглежда изкусително, а рецептата старателно изписана по формулата ”Бързо, вкусно, здравословно с даровете на есента”. Другият вариант за участие е любителите кулинари да приготвят вкусно ястие, използвайки даровете на есента и да го занесат в Центъра, аранжирано по атрактивен начин и  да споделят рецептата си с организаторите.

Снимките с кулинарни изкушения трябва да бъдат изпратени или лично занесени в ЦПЛР , на адрес гр.Панагюрище, ул. „Ангел Шишков”10 до 7.11.2016 г. Готовите блюда , придружени с визитка на кулинара трябва да бъдат занесени в центъра до 12:00 часа на 9-ти ноември. В същия ден от 15:30 часа ще се състои официалната церемония по награждаването на победителите. Специален приз ще бъде връчен на учителя, мотивирал най-много ученици да се включат в конкурса. С експонатите ще бъде подредена изложба.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn