Обявен е подбор за психолог в ЦОП „Зора“-Панагюрище

Общинска администрация-Панагюрище обяви подбор за назначаване на служител на трудов договор на длъжността „Психолог“  в Център за обществена подкрепа „Зора“. Заемащият длъжността участва в организиране и предоставяне на социални услуги за деца и семейства; оказва на помощ, насочена към повишаване капацитета на клиентите да се справят самостоятелно със своите житейски проблеми, за включването им в процеса на помагане на основата на взаимната отговорност за постигане на по-добър живот; оказва специфична помощ на деца и семейства, както и развитие на услуги в подкрепа на тяхното развитие и закрила.
Изискванията за заемане на длъжността са: образование – висше, минимална образователна степен – бакалавър; специалност –  психология; компютърна грамотност; трудов стаж по специалността се счита за предимство. Допълнителни квалификации по специалността се считат за предимство. Кандидатите трябва да притежават нагласа за работа с рискови групи деца и техните семейства. Начинът на провеждане на подбора е по документи и чрез събеседване с кандидатите.
Документите ще се приемат в ЦОП „Зора” – Панагюрище, на адрес: ул. „Кръстьо Гешанов” № 5, от 07.06.2021 год. до 25.06.2021 год. (включително).

Повече информация за обявения подбор може да откриете тук.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn