Огнена феерия, Димитър & Христо, Теди Кацарова със своя бенд и група „Bad Attitude” в първия ден на Международния фестивал по фойерверки – Панагюрище 2023

В Панагюрище тази вечер бе дадено началото на Международния фестивал по фойерверки. Градът ни за десета година е домакин на впечатляващото събитие, което и тази година привлича хиляди хора от страната и чужбина, за да се насладят на пиромузикалното шоу, съпътствано от концертна програма. Организатори на събитието са „Огнена хризантема” ЕООД и Община Панагюрище. Генерални спонсори на Международния фестивал на фойерверките са Община Панагюрище, „Асарел-Медет” АД, с финансова подкрепа участва и „Оптикс“ АД.

Първите, които сътвориха цвят, феерия и красота в небето над Панагюрище бяха отборът на Италия, а в следващите дни ще видим и представянето на Германия и Андора.

Първи на сцената се качиха Димитър & Христо, популярни като първият дует в историята на „Гласът на България“. Те изпълниха авторска музика и нови версии на популярни песни на български език.

 

След тях Теди Кацарова със своя бенд зарадваха публиката с прекрасните си изпълнения.

Група „Bad Attitude” закриха концертната програма след фойерверк шоуто.

Водещ в трите фестивални дни ще бъде Павел Владимиров.

Началото на огненото шоу по традиция постави подгряващата заря на панагюрската фирма „Огнена хризантема“ ЕООД. А след това стотици се насладиха на огненото шоу на отбора на Италия.

 

На 10 юни (събота), 20:00 часа – откриването ще започне с концерт с участието на Донна и СкандаУ. В 22:00 часа е стартът на подгряваща заря на „Огнена хризантема“ ЕООД , а кулминацията е в 22:05 часа със състезателно пиро-музикално шоу на отбор Германия. Програмата ще завърши с концерт на рок-група „Конкурент”.

Още снимки от събитието можете да видите на фейсбук страницата на Медиен център „Оборище”.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn