Огнена феерия и богата концертна програма по време на Световното първенство по фойерверки в Панагюрище

Община Панагюрище за шеста поредна година ще бъде домакин на Световен шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2018, който ще се проведе в продължение на три дни – 25, 26 и 27 май. Организатор и финансираща събитието е Община Панагюрище, съорганизатор – „Огнена хризантема“ ЕООД. Генерален спонсор на Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2018 е „Асарел-Медет” АД. Събитието се осъществява и с финансовата подкрепа на „Оптикс“ АД. Официален партньор на първенството е пиротехническата компания „ORION ART“ – Москва, Русия.

В шестото издание на първенството отборите, които ще творят цвят, феерия и красота в небето над Панагюрище, са победителят от 2017 година Казахстан, Норвегия и Украйна.

Община Панагюрище организира богата концертна програма във всяка една от вечерите на Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2018 .

Официалното откриване е на 25 май /петък/ от 20:00 часа на площад „20-ти април” с концерт на ДОННА, ГРУПА „COFEIN”, НОВАТА БАНДА СТЕНЛИ LIVE.

В първия ден своята състезателната програма ще представи  отборът на Казахстан.

И в трите дни зрителите ще могат да се насладят на подгряващата заря на „Огнена хризантема“ ЕООД.

В концертната програма във втория ден на Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2018 ще участват РОК ГРУПА „SLIPPERS“, МИХАЕЛА ФИЛЕВА, РОК ГРУПА „АХАТ“ .

Зрителите ще могат да наблюдават състезателната програма на отбора на Норвегия.

На 27 май /неделя/, вечерта в концертната програма ще участват ДЕЙВИД БЕЛИШКИ, ХРИСТИЯНА ЛОИЗУ, DEEP ZONE PROJECT, група „VOICE & FINGERS”.

Своята състезателна програма ще представи третият отбор от Украйна. В неделя вечерта ще бъде и официалното награждаване на победителя и закриването на Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2018.

Очакват ни три незабравими вечери, изпълнени с качествена музика и уникално пиро-музикално шоу.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn