ОИЦ– Пазарджик проведе информационна среща в Панагюрище

Информационна среща на тема: „Възможности за финансиране чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове през 2017г.“ се проведе днес в Панагюрище.  Събитието е в рамките на първата серия информационни срещи, които Областен информационен център (ОИЦ)-Пазарджик провежда на територията на областта.

DSC02514
Радослав Пешалов, управител на ОИЦ – Пазарджик представи възможностите за финансиране, заложени в Индикативните годишни работни програми през 2017 г. по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, Оперативна програма „Околна среда“, Оперативна програма „Региони в растеж“ и Програмата за развитие на селските райони.
Потенциални кандидати по програмите ще са представителите на общини, НПО, детски гради, училища, читалища, бизнес, земеделски производители и др.
Присъстващите в камерната зала на Театър Дом – паметник имаха възможност да зададат въпроси на лекторите, а на финала попълниха анкетни карти , в които споделиха впечатленията си от информационното събитие. Всички получиха удостоверение за участие в срещата.

DSC02518 DSC02531 DSC02540 DSC02543

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn