ОИЦ– Пазарджик раздава шест таблета за награди в конкурс за разказ „Успешна човешка история чрез европейски социален фонд“

Областен информационен център – Пазарджик организира конкурс за кратък разказ. Участниците на отличените най-добри шест материала ще бъдат наградени с таблети на 17 май 2017 г. на събитие в офиса на ОИЦ – Пазарджик. Конкурсът е в рамките на Национална кампания „Заедно за Европа“ на мрежата от 28 информационни центрове в страната и цели популяризиране на 60-та годишнина от функционирането на Европейския социален фонд (ЕСФ).
Кратките истории – в рамките на една стандартна печатна страница, трябва да се представят успешни човешки истории, върху които ЕСФ е имал положително отражение. Историите следва да разказват как помощта от Европейския социален фонд, получена чрез успешно изпълнени проекти, е помогнала на хора да си намерят работа, да подобрят своите знания и умения, да осигурят адекватна грижа за нуждаещи се в затруднено положение, да обменят опит в друг град или държава, да развият бизнес.
Разказите могат да отразяват лична история или история, която се е случила на други хора.
Експертно жури ще класира най-заинтригуващите разкази и ще ги изпрати до Централния информационен и координационен офис в администрацията на Министерски съвет, за да бъдат включени заедно с останалите класирани от цяла България в печатно издание.
За участие в конкурса е необходимо всеки участник да приложи към своята история попълнен Формуляр за участие и Декларация за авторски права на текста, приложения към Регламент за участие „Успешна човешка история чрез ЕСФ“.
Разказите, придружени от формуляра за участие и декларация за авторски права, се изпращат по електронна поща на електронен адрес: oic.pazardzhik©gmail.com
Крайният срок за получаване на кратки разкази е до 16:00 часа на 12 май 2017 г. включително.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn