ОИЦ проведе информационна среща в Панагюрище на тема „Предприемачи в действие“

Областен информационен център (ОИЦ) – Пазарджик проведе информационна среща  на тема „Предприемачи в действие” в Панагюрище на 21-ви март, в Заседателна зала на Община Панагюрище.

Целта бе да се представи на аудиторията финансовия инструмент за микрокредитиране със споделен риск по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, както и възможности за финансиране на проекти по процедура „Насърчаване на предприемачеството“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ и подмярка 4.2. „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“ по Програмата за развитие на селските райони.

Лектори бяха Радослав Пешалов, управител на Областен информационен център  – Пазарджик и Радина Пенкова, експерт „Комуникация, информация и логистика“ в ОИЦ – Пазарджик.

Присъстващите в заседателната зала на Община Панагюрище имаха възможност да зададат въпроси на лекторите, а на финала попълниха анкетни карти , в които споделиха впечатленията си от информационното събитие. Всички присъстващи получиха удостоверения за участие.

Събитието бе част от серията информационни срещи, организирани от ОИЦ-Пазарджик  в общините в областта.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn