Онлайн информационна среща за новия регионален подход в България ще проведе Областният информационен център

Областен информационен център (ОИЦ) – Пазарджик ще проведе онлайн информационна среща на тема „Прилагане на новия регионален подход в България през програмен период 2021-2027 г. и изпълнението на Интегрирани териториални инвестиции“. Виртуалната среща ще се състои на 15 декември 2020 г. от 10:00 ч. чрез излъчване на живо в YouTube канала на Областен информационен център – Пазарджик. Желаещите да се включат могат да го направят без допълнителна регистрация на следния линк: https://youtu.be/iKetc3OXPZ4
Целта на събитието е да допринесе за успешното реализиране на Интегрираните териториални инвестиции (ИТИ) в следващия програмен период. Интегрираният териториален подход се въвежда за първи път в България, който се препоръчва от редица международни организации, включително Организацията за икономическо сътрудничество и развитие, Световната банка и Европейската комисия.
Онлайн събитието е предназначено за всички заинтересовани страни в процеса на прилагане на новия регионален подход – местни и регионални власти, академична общност, неправителствени организации, представители на бизнеса, медиите, широката общественост и др. То е част от общата кампания на Мрежата от Областни информационни центрове за 2020 година, която се реализира в периода 16 ноември – 15 декември 2020 г.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn