„ОПТИКС“ АД поздрави зрелостниците от Випуск 2024 г на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм

На тържествена церемония, проведена в читалище „Виделина – 1865“ на 20-ти юни, учениците от Випуск 2024 г получиха дипломите си и свидетелствата за професионална квалификация. Вълнуващото събитие бе споделено от учители, родители и представители от фирми – дългогодишни партньори на ПГИТМТ в програмата за дуално обучение.

В приветствие от името на „ОПТИКС“ АД Даниел Даскалов – Директор „Ресурсно осигуряване“ благодари на ръководството на гимназията за сътрудничеството и поздрави зрелостниците за постигнатия успех: „От днес започва нов етап за вас. Пожелаваме ви здраве и късмет, следвайте мечтите си!“

Тази година „ОПТИКС“ изпрати 16 ученици от специалностите „Лазерна и оптична техника“ и „Машини и системи с ЦПУ“, от които 6 с отличен успех.

През периода на своето двугодишно обучение в компанията зрелостниците получиха ценни знания за професията и отлична практическа подготовка.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn