Организаторите на инициативата „За спомен от родените 50 години преди теб” с призив към родителите на деца, родени през 2019г. в община Панагюрище

На емоционалната среща по повод 50-годишния си юбилей, родените през 1969 година в община Панагюрище решиха да направят едно добро дело. Ще бъде изработен паметен знак за всяко едно детенце, родено в общината през 2019 година, с надпис „За спомен от родените 50 години преди теб”. Водени от желанието колкото може повече деца и техните родители да се включат в инициативата, организаторите отправят призив за съдействие.

„Здравейте родители и близки на децата, родени през 2019 г.!

2019 година вече отмина и се обръщаме към всички Вас с молба за съдействие. Все още има дечица, с чиито близки нямаме връзка. Тези от Вас, които са оставили телефон за контакт, не е необходимо да го правят отново, но ако имате познати, чиито малчугани са родени през 2019 година, може да ни свържете с тях като ни предоставите телефон или Вие самите да им разкажете за нашата инициатива. Ще сме благодарни за всяко оказано съдействие, за да може да обхванем колкото се може повече дечица от Община Панагюрище и им подарим спомен от нас, родените 50 г. преди тях през 1969 г. Крайният срок е 31 януари 2020 г. След изтичането на срока няма да можем да приемаме повече информация”, се казва в съобщението от организаторите на инициативата.

Списъкът с наличните имена може да видите във фейсбук групата „ЗА СПОМЕН ОТ НАБОР 69-ти”.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn