Осигурени са средствата за наградния фонд на „ASAREL BULGARIA OPEN”

През 2018 г. Панагюрище ще е домакин на най-престижния международен турнир по тенис на маса у нас „Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open“ между 15 и 19 август.
„Наградният фонд ще бъде увеличен с 30 000 долара спрямо предходното издание и ще е в размер на 160 000 долара. Парите са осигурени чрез спонсорски договор с китайската логистична компания „Seamaster“, от международната федерация по тенис на маса /ITTF/ като бонус за отличната организация на третото издание и от Пенсионно осигурителна компания „Съгласие“, която е традиционен спонсор на събитието. За втора поредна година „ASAREL BULGARIA OPEN“ е включен в официалния календар на Министерството на младежта и спорта като едно от най-значимите спортни събития на България и ще получи финансиране и през 2018 г.

Получаваме финансова подкрепа и от Община Панагюрище“, съобщи председателят на основния организатор СНЦ „Асарел България Оупън“ Иван Александров. „Асарел-Медет“ АД продължава да бъде генерален спонсор като осигурява отлични условия в построената по модела на публично-частното партньорство прекрасна зала „Арена Асарел“, уточни той.
Иван Александров призова за подкрепа компаниите от общината и региона, което ще гарантира още по-високо ниво на организация и провеждане на четвъртото издание на турнира.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn