Отборите на ХК”Панагюрище”- 12 и 11-годишни момичета стартираха в Зоналното първенство на зона Тракия

На 8 декември,  в Свиленград се проведе първият кръг от Зоналното първенство за 12 г. момичета. Панагюрският отбор записа победа над Хасково с 14:6 и загуба от Свиленград с 9:29. В другата среща от турнира Свиленград се наложи над Хасково с 32:1. Следващият кръг от първенството е на 2 февруари, където панагюрки ще се срещнат със Сливница и Кремиковци.
За Панагюрище играха: Антония Раленекова, Даная Бобекова, Силвана Димитрова, Гергана Спасова, Мария Карабойчева, Николета Дюлгярова, Цветелина Делова, Мария Домусчиева, Магдалина Шуманова, Любомира Симеонова, Десислава Джунова, Веселина Гаджева.

На 9 декември, в Хасково, в първия турнир за сезона, се срещнаха отборите на 11 годишните. Панагюрище записа две победи над АСТИ с 14:10 ; над Хасково с 10:8 и една загуба от Свиленград с 2:8.
Панагюрище игра в състав :  Силвана Димитрова, Станислава Чопаринова, Радина Врагова, Пламена Цуцекова, Полина Трендафилова, Натали Игнатова, Габриела Кичукова, Ивелина Шопова, Стиляна Копривщенова, Сияна Байрова, Цветиана Раленекова, Валерия Златанова, Антония Елкина.

И в двете възрасти от този сезон се играе по нови правила „Лична защита  и  7 + 3“, което означава, че от състезателите, играли през първото полувреме, за второто могат да бъдат включени само 4. Тази система на игра дава възможност за отбелязване на повече голове, а също така и всички деца да бъдат включени в игра.

Треньорите Карагьозова и Атанасов  благодарят на родителите за подкрепата.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn