Отборът на “Асарел-Медет” стана втори в благотворителния турнир по тенис на маса “Игри за добрини”

Отборът на “Асарел-Медет” стана втори в благотворителния турнир по тенис на маса “Игри за добрини”, организиран от Българска мрежа на Глобалния договор на ООН (БМГД). Надпреварата се проведе в неделя, 15 юни, в зала “Арена Асарел”, като атмосферата и тази година беше страхотна, защото хора с добри сърца се състезаваха за благотворителни каузи.

Стоян Лалков от отбора на „Асарел-Медет“ зае второто място в индивидуалната надпревара, а Стайко Стайков се пребори за третото място.

Отборът на „Асарел-Медет“ е първи в отборната надпревара, като е само на 5 т. в комплексното класиране след победителите от “Аурубис България”. Трети е тимът на АЕЦ “Козлодуй”, а четвърти – отборът на “Овергаз”.

Чекът от 2000 лв. ще подкрепи благотворителна кауза на “Аурубис България” и отива за фонда „Лечение на деца с хронични и други заболявания от региона на Средногорието“.

 „Всички участвували в благотворителния турнир по тенис на маса „Игри за добрини“ ще получат билети за присъствие на тазгодишното издание на „Асарел България Оупън“, съобщи в края на церемонията по награждаването, председателят на „Асарел България Оупън“ Асен Попниколов.

Припомняме, че от началото на 2019 година Асен Попниколов е председател на Сдружение с нестопанска цел „Асарел България Оупън“, като замени на този пост Иван Александров, който стана почетен председател на Сдружението.

 

Oborishte.bg

 

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn