Открит турнир по шахмат „Детска радост“- 3 ще се проведе на 7 октомври

Открит турнир по шахмат  „Детска радост “- 3 за деца до 8 годишна възраст включително организират Шахматен клуб „Оборище“ и  Шахматна секция „Асарел – Медет“, съобщи председателят на ШК „Оборище“ Христо Костурков. Шахматната надпревара ще се проведе на 7 октомври, от 10:00 часа, в клуба на ШС „Асарел-Медет“. Контролата за игра е 15 минути плюс 10 секунди добавено време. Турнирът не важи за ЕЛО и е без такса за участие. Децата от община Панагюрище са с предимство. Възможностите на помещението са до 20-22 състезатели.

Директор на турнира ще бъде Донка Караджова, главен съдия Христо Костурков, а помощник съдия Петьо Караджов. Подсигурени са награди – Купа за победителя и медали за първите трима. Класирането е в зависимост от броя на спечелените точки. В случай на равенство се прилагат следните допълнителни показатели: Бухолц -1; Бухолц; Брой победи; Зонеборн-Бергер. Броят на кръговете ще се определи след крайния срок на записване 6.10.2017 година според броя на участниците, но не повече от 7 кръга.

Записване на email: cristo_l_kosturkov@abv.bg или на телефон 0882212691.

Припомняме, че турнирът  „Детска радост “-1 за деца до 10 годишна възраст се проведе през януари тази година, 17 шахматисти спориха за медалите в своите групи.

Второто издание на шахматния турнир „Детска Радост“ -2 за деца до 15 годишна възраст включително, провел се през февруари премина при много високо ниво на майсторство и в оспорвани битки. В надпреварата се включиха около 70 състезатели от 10 клуба в страната.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn