Отлично представяне на 11-годишните хандбалистки на Панагюрище

На 10-ти февруари в Хасково се проведе  първият кръг от Зоналното първенство на зона Тракия за 11 год. момичета. Възпитаничките на Любка Карагьозова и Георги Атанасов от ХК”Панагюрище” се представиха отлично с две категорични победи и една загуба с 1 гол. В първата среща малките панагюрски надежди победиха“ Свиленград 2″ с 17:3  /9:1 на полувремето/. Втората среща със „Свиленград 1“ се игра при изравнени възможности на двата отбора , гол за гол, и грешка за нашия отбор две минути преди края на мача ни лиши от равенството. Мачът завърши 10:9 за Свиленград /4:4 на полувремето/. В третата среща срещу Хасково, панагюрските момичета показаха завидни умения и победиха с 15:4  /7:2 на полувремето/.
ХК „Панагюрище“ беше в състав : Антония Раленекова, Ева Дионисова, Даная Бобекова, Мария Карабойчева, Силвана Димитрова, Гергана Спасова, Мария Домусчиева, Цветелина Делова, Ивелина Шопова, Натали Игнатова, Николета Дюлгярова.
Тези малки панагюрски хандбалистки имат голям потенциал, всички са със страхотни качества, които трябва да се развиват. Ако Клубното ръководство намери средства този отбор да участва на Държавния финал за 11-годишни момичета в гр.Свиленград през април, това ще бъде едно страхотно начало за развитието на младите таланти.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn