Отменя се празникът за Деня на миньора

Планираният празничен концерт по случай Деня на миньора на 27 август в Панагюрски колонии се отменя заради въведените противоепидемични мерки в Пазарджишка област, съобщиха от „Асарел-Медет“ АД.

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

За съжаление, планираният празничен концерт по случай Деня на миньора на 27 август в Панагюрски колонии се отменя заради въведените противоепидемични мерки в Пазарджишка област.

Всички очаквахме завръщането на нашия голям фирмен празник с радост и нетърпение. Започнахме ремонт на сцената, поканихме любими изпълнители, много колеги работиха по задачите на организационния план. През последната седмица обаче обстоятелствата се промениха, което предопредели нашите решения. Със Заповед №РД-01-316/26.07.2022 г. на Директора на Регионалната здравна инспекция – Пазарджик, бяха въведени временни противоепидемични мерки и изискване за спазване на дистанция от 1,5 м, което е невъзможно да се осигури при масова проява с участието на хиляди хора. От 2 август т.г. Пазарджишка област вече е в червената зона по разпространение на COVID-19, поради което са възможни нови ограничения до оповестената дата на тържеството.

Благодарим на всички колеги, които работиха усилено през последните месеци за организацията на Деня на миньора – такъв, какъвто го помним, такъв, какъвто искаме да го виждаме занапред, и такъв, какъвто вярваме, че ще бъде отново през 2023 г.

Благодарим на всичките близо 800 пенсионирани колеги от дружеството, които заявиха своето участие на празника и съжаляваме, че няма да можем да извием хоро всички заедно. Тази година раздаването на празничните пакети за Деня на миньора ще е в ресторант „Фонтаните“ на спортна зала „Арена Асарел“ от 16 до 18 август от 8 до 18 часа.

Нека с песен си спомним празника през 2019 г. и да си пожелаем ремонтираната сцена в Панагюрски колонии да ни посрещне догодина с концерт, който да надмине тазгодишните ни очаквания!“, заявяват от минната компания.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn