Отново интерес към Туристическия информационен център

В Общински съвет-Панагюрище е постъпила молба за съдействие от председателя на Сдружение за алтернативен туризъм „Павел Делирадев” Владо Натов да им бъде предоставен за стопанисване Информационно-туристическия център /ТИЦ/, намиращ се на пл. „20 април”.

„Преди 4 години сдружението бе създадено точно с такава цел. Недопустимо е тук, където се заражда българската държавност, де не функционира Туристическият информационен център. Освен решаването на задачи, свързани с развитието на туризма, ТИЦ-Панагюрище трябва да способства за култивирането на патриотични и родолюбиви чувства у посетителите на нашия град, което в момента е крайно необходимо, се казва още в писмото. Имаме разработен график, по който работим от 2012 година и план за дейностите до 2020 година, който предвиждаме да се изпълнява за пълноценното развитие на Центъра“, гласи част от писмото, изпратено до местната власт.
До този момент ТИЦ-Панагюрище не само не ни бе предоставен за стопанисване, но и не ни бе даден нито един писмен отговор на нашите молби, заявява още председателят на сдружението Владо Натов.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn