От 17 август избираме таланта, който ще представи България на „Детска Евровизия 2015”

Изборът на детето, което ще представи България в конкурса „Детска Евровизия 2015” стартира на 17 август от 21:00 часа по bTV. Медията ще покаже предварителния кастинг, полуфиналите и финала на националната селекция в няколко епизода в праймтайм. 24 деца ще преминат в полуфиналния етап, където ще покажат таланта си пред комисия от трима души. Участие в предварителния кастинг взе е музикалният талант от Панагюрище Виктория Манева.
13-ото издание на Детската Евровизия ще бъде под мотото #discover (#откривай), в съзвучие със стремежа на всички млади хора по света да откриват нови хоризонти и да сбъдват мечтите си.
За втора поредна година Българската национална телевизия, bTV и продуцентска компания „Седем осми” обединиха усилия за най-доброто представяне на страната в най-престижния детски музикален форум.
Ключова роля за избора на българския талант ще имат зрителите, които в полуфиналната фаза на конкурса ще изберат чрез гласуване в интернет и sms четирима от 12-те финалисти.
Тринадесетото издание на „Детската Евровизия” ще се проведе на 21 ноември в зала „Арена Армеец“ в София и ще се излъчва на живо по БНТ.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn