ОУ ”Двайсти април”, ОУ ”Проф. Марин Дринов” и СУ “Нешо Бончев“ връчват свидетелствата за завършено основно образование на своите седмокласници на 4 юли

ОУ ”Двайсти април”, ОУ ”Проф. Марин Дринов” и СУ “Нешо Бончев“ ще връчат свидетелствата за завършено основно образование на своите седмокласници в понеделник, 4 юли.

Тържествена церемония за учениците от СУ „Нешо Бончев“ ще се състои в двора на Историческия музей, от 17.30 часа. За своя празник те подготвят програма под ръководството на преподавателя по български език и литература Невяна Кацарева.

Тържеството на Основно училище „Двайсти април” ще се състои от 18:00 часа, в салона на НЧ“Виделина-1865“. Гостите на събитието ще имат възможност да видят и комедията „Има ли смисъл да утепваме мечка” от от Панчо Панчев с участието на ученици от училището. Адаптация и постановка Нина Истревска, учител по БЕЛ, сценография Петя Караджова, учител по изобразително изкуство.

Седмокласниците от ОУ „Проф. Марин Дринов“ ще получат своите свидетелства за завършено основно образование на церемония, която ще се състои в двора на училището, от 18:00 часа. За 27ма година ще бъдат връчени плакети и парични награди от фонд „Ваня Ангелова”. Фондът е учреден през 1995 г. от г-н Иван Ангелов, президент на фирма „Градус”, в памет на неговата съпруга Ваня Ангелова – начален учител в училището от 1981 до 1992 година. Благородната идея е да се награждават ученици, завършващи основно образование с отличен успех и изяви в извънкласните дейности.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn