Официално откриха втория за България международен турнир по тенис на маса за деца в зала “Арена Асарел”

Днес, 08.03.2024г., се състоя откриващата церемония на второто за България издание нa международния турнир по тенис на маса WTT Youth Contender PANAGYURISHTE Presented by Asarel.

Лушка Паланкалиева – директор „Административни и регулаторни дейности“ в „Асарел-Медет”, пожела успех на участниците в Световния супер турнир за деца и младежи.

Нека турнирът се превърне в празник на спорта и приятелството, а оттук да започнат пътя си много бъдещи шампиони”, каза тя по време на официалното откриване на 8 март, което беше уважено и от Иван Лалов, председател на Общинския съвет в Панагюрище.

Официалното начало на турнира бе поставено от Асен Попниколов- председател на сдружение “Асарел България Оупън”, който пожела успех на всички състезатели и много приятни емоции в “Арена Асарел” и Панагюрище.

Над 240 състезатели на възраст от 11 до 19 години си дават среща в панагюрската зала „Арена Асарел” по време на второто издание на престижното международно състезание. В него получиха шанса да стартират над 40 българи, сред които и петима участници от панагюрски клубове – Димитър Димитров и Пламена Димитрова от ТК „Панагюрище“ и Ема Накова, Катерина Салкина и Калина Стефанова от СКТМ „Асарел-Медет“. Най-интересните двубои между младите тенисисти от Европа и Азия предстои да се играят на 9 и 10 март, когато зала „Арена Асарел“ очаква всички любители на този спорт.

От „Асарел-Медет“ за поредна година получаваме съдействие ”, посочиха при старта на надпреварата от организационния екип на Сдружение „Асарел България Оупън”, което има подкрепата на специалисти по комуникации и информационни технологии от компанията.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn