Панагюрище влиза в националното турне на Лили Иванова

С 27 концерта в страната примата на българската естрада Лили Иванова ще зарадва всички свои почитатели с национално турне. Като част от турнето е включен и град Панагюрище. Концертът е планиран за 13 октомври, в Театър Дом-паметник от 20 ч.

Певицата избра родния си град Кубрат за първа изява тази година – концертът ще бъде на 14 април в Народно читалище „Св. св. Кирил и Методий“.

Самото турне на Иванова ще премине както през познати концертни зали и градове, така и през градове, в които ще изнесе концерти за първи път от десетилетия насам, а кулминацията на спектаклите ще бъде концертът в зала „Арена Армеец“ в София на 4 декември. Именно Лили Иванова бе и първия български изпълнител със самостоятелен концерт в тази зала през 2012 г.

На сцената в концертното турне ще бъдат музикантите от бенда й „Li Orchestra“ – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Веселин Веселинов-Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.

Ето и всички дати от турнето на Лили Иванова:

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn