Панагюрище каза довиждане на участници в първия за това лято Milan Academy Junior Camp Bulgaria

От понеделник до събота червено-черният цвят оцвети възрожденския град, който бе домакин на първия лагер на Milan в Панагюрище.

Младите таланти, сред които имаше българчета пристигнали за кампа от Лос Анджелис, Сан Диего, Чикаго и Пекин, имаха уникалния шанс да се докоснат до методологията на италианските треньори от академията на Milan в двуразовите тренировки, както и да се забавляват и намерят нови приятели.

Деца, треньори и родители видяха и научиха много нови неща и при посещението в музеите на Райна Княгиня и Историческия музей в Панагюрище.

Заключителната церемония днес на стадион “Орчо войвода” се превърна в емоционален празник с много усмивки, снимки и просълзени очи. Деца, родители, италианските и българските треньори, организаторите и любезните домакини и партньори от Парк хотел Асарел и Тракийски хотелиери в лицето на г-н Бисер Петков, с развяни червени и черни знаменца се разделиха и си пожелаха Milan Academy JuniorCamp да се върне и през следващата година в Панагюрище.

На церемонията младите таланти чуха съветите на техния връстник Мерт Дормуш, който участва за трети път в камп на Milan, въпреки че само преди няколко седмици се върна от проби в Милано. За финал децата получиха и своите атестати от италианските специалисти и от г-н Ивайло Рачев, който развива проекта  Milan Academy JuniorCamp в България от 2011 година.

Milan Academy JuniorCampBulgaria отива в Несебър, където от 2 до 7 юли ще се проведе девето издание, а от 6 до 10 август 10-то юбилейно издание за България.

Много снимки, видеа и информация можете да намерите на официалния сайт www.milanacademyjuniorcamp.bg, както и на страниците на Milan Academy JuniorCampBulgaria в социалните мрежи.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn