Панагюрище отново е огън, цвят и фантазия

Хиляди хора присъстваха на впечатляващото пиротехническо шоу в Панагюрище днес, в първия ден от Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2017. След концертната програма, в която се включиха Михаела Маринова, Алекс Раева и DJ DONCHO, започна ефектната подгряваща заря на панагюрската фирма „Огнена хризантема“. mmmСлед това започна и свободното фойерверк шоу и състезателното пиромузикално шоу на  миналогодишния победител, отборът на Беларус. Невероятна гледка се откри пред всички, които се насладиха на феерията от огън, цвят, музика и фантазия. Програмата продължи с концерт на група „SIMAI”.al1 all

simaiОбщина Панагюрище за пета поредна година е домакин на Световното по фойерверки, който ще се проведе в продължение на три дни – 26, 27 и 28 май. Концертната програма във втория ден на Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2017 ще започне с хитовете на КРИСКО и българската рок група „ДИАНА ЕКСПРЕС“.

Подгряваща заря на панагюрската фирма „Огнена хризантема“ ЕООД ще започне в 21:45 часа. След свободното фойерверк шоу /21:50 часа/ и състезателното пиромузикално шоу /21:55 часа/ на отбора на Татарстан /Казан/, концертът ще продължи с изпълненията на рок група „SEVI”.

Организатор и финансираща Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България’2017 е Община Панагюрище, съорганизатор – „Огнена хризантема“ ЕООД. Генерален спонсор е „Асарел-Медет” АД. Събитието се осъществява и с финансовата подкрепа на „Оптикс“ АД. Официален партньор на първенството е пиротехническата компания „ORION ART“ – Москва, Русия.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn