Панагюрище отново прие Авто ретро поход Ромбус /видео/

За втори пореден път град Панагюрище беше домакин на основна спирка от Авто ретро поход Ромбус. На 22 юни, площад „20 април“ се превърна в сцена за едно атрактивно събитие, което се проведе от 16 до 18 часа.

Жителите и гостите на общината ще имаха изключителната възможност да се насладят на невероятна гледка, демонстрираща техническото въображение и иновациите на автомобилната индустрия през годините.

По информация на организаторите от „Retro team Phillippopol“ официалните участници в Авто ретро похода Ромбус са 40. На площад „20 април“ се събраха множество ретро автомобили, които привлякоха вниманието на посетителите със своята уникалност и автентичност.

Събитието даде възможност на всички любители на автомобилите да видят отблизо класически и редки модели, които са оставили значим отпечатък в историята на автомобилостроенето.

Кулминацията на Авто ретро похода Ромбус беше награждаването на собствениците на най-атрактивните автомобили. Наградите бяха връчени от председателя на Общинския съвет – Панагюрище Иван Лалов и заместник-кмета инж. Стоян Бодуров.

Най-малкият участник в Авто ретро похода бе Божидар на 1 година и половина, който получи приз за своето ретро колело.

 

Специални, собственоръчно изработени награди връчи собственикът на Автоработилница „Господа“, гр. Панагюрище. Самият той също получи награда от организаторите на събитието „Retro team Phillippopol“ за неговия ентусиазъм и подкрепа.

Тази церемония подчерта значимостта на събитието и почете усилията и страстта на колекционерите и ентусиастите, които съхраняват и възстановяват автомобилното наследство.

Още снимки от събитието може да видите на фейсбук страницата на Медиен център Оборище.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn