Панагюрище отново ще подкрепи инициативата „Бъди човек: Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда“

За четвърта поредна година Панагюрище ще се включи в инициативата “Бъди човек – Подари коледна вечеря на пенсионер в нужда”, която има за цел да подпомогне социално слаби и възрастни хора в нужда. Организатор и основен двигател на местно ниво отново е Дима Попова, добре позната на панагюрци с организираните от нея кампании в помощ на нуждаещите се. Подготовката за предстоящата инициатива, която ще се проведе на 21.12.2017 г. вече започна със събиране на средства, хранителни продукти, изготвяне на списъци, пазаруване и посещение на адреси.

Инж. Стоян Мачеев, неговото семейство и фирма “ Бунай “ АД – гр. Панагюрище вече са дарили средства в размер на 400 лв. за инициативата “ Бъди Човек“. С дарените средства в началото на м. декември ще бъдат закупени хранителни продукти и плодове в помощ на възрастни и самотни хора, пенсионери, хора с увреждания, сподели с благодарност  за гласуваното доверие Дима Попова в страницата на Бъди човек.

Всеки, който иска да стане част от тази благородна кауза, може да получи информация на телефон 0897019112 или на място в офиса на ул. „Георги Бенковски” 24 срещу сградата на бившата Стопанска банка.

“Отправям молба да бъдат предоставени адреси на самотни, болни хора и пенсионери, които да бъдат подпомогнати чрез тази кампания. За четвърта поредна година на Коледа ще отдадем уважение и на пенсионирани и самотни хора в нужда”, апелира г-жа Попова.

Припомняме, че благодарение на реализираната за трета година на местно ниво инициатива „Бъди човек: “Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда“ в края на месец декември 2016 година  с празнични пакети  бяха зарадвани 25 нуждаещи се бедни хора от община Панагюрище .

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn