Панагюрище събра хиляди за Международния фестивал по фойерверки

В Панагюрище тази вечер бе дадено началото на Международния фестивал по фойерверки. Градът ни за осма година е домакин на впечатляващото събитие, което и тази година привлича хиляди хора от страната и чужбина, за да се насладят на пиромузикалното шоу, съпътствано от концертна програма. Международният фестивал по фойерверки – Панагюрище 2022 се провежда в продължение на три дни – 10, 11 и 12 юни. Организатор и финансираща събитието е Община Панагюрище, съорганизатор “Огнена хризантема” ЕООД. Генерален спонсор на международния фестивал по фойерверки е „Асарел-Медет” АД. С финансова подкрепа се включва и „Оптикс“ АД.

Първите, които сътвориха цвят, феерия и красота в небето над Панагюрище бяха отборът на Германия, а в следващите дни ще видим и представянето на Полша и Норвегия.

Първа на сцената се качи Християна Лоизу и подари на публиката красиви изпълнения. След нея вечните хитове изпълни група „Диана Експрес”.

Група „MODICA“ закриха концертната програма след фойерверк шоуто.

Водещ в трите фестивални дни ще бъде Павел Владимиров.

Началото на огненото шоу по традиция постави подгряващата заря на панагюрската фирма „Огнена хризантема“ ЕООД. А след това мнозина се насладиха на огненото шоу на отбора на Германия.

На 11 юни (събота), 20:00 часа – откриването ще започне с концерт с участието на Борис Христов от „Гласът на България” и PAVELL & VENCI VENC. В 21:45 часа е стартът на подгряваща заря на „Огнена хризантема“ ЕООД, следва свободно фойерверк шоу на отбор Полша, а кулминацията е в 21:55 часа със състезателно пиро-музикално шоу на отбор Полша. Програмата ще завърши с концерт на РОК ГРУПА „SEVI“.

Още снимки от събитието можете да видите на фейсбук страницата на Медиен център „Оборище”.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn