Панагюрище събра хиляди за Световното първенство по фойерверки

В Панагюрище тази вечер бе дадено началото на Световното първенство по фойерверки. Градът ни за седма поредна година е домакин на впечатляващото събитие, което и тази година привлича хиляди хора от страната и чужбина, за да се насладят на пиромузикалното шоу, съпътствано от концертна програма. Световно първенство по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2019 се провежда в продължение на три дни – 17, 18 и 19 май.

Първите, които сътвориха цвят, феерия и красота в небето над Панагюрище бяха отборът на Крим , а в следващите дни ще видим и представянето на победителят от 2018 година Норвегия и Латвия.

Първа на сцената се качи Мария Илиева и подари на публиката красиви изпълнения. След това музикалната щафета пое група „SLIPPERS , които закриха и концертната програма след фойерверк шоуто.

Началото на огненото шоу по традиция постави подгряващата заря на панагюрската фирма „Огнена хризантема“ ЕООД. А след това мнозина се насладиха на огненото шоу на отбора на Крим.

В събота, 18 май, концертната програма ще започне с изпълненията на ТИТА и ГРУПА „СКАНДАУ“.

Подгряваща заря на панагюрската фирма „Огнена хризантема“ ЕООД ще започне в 21:45 часа. След свободното фойерверк шоу /21:50 часа/ и състезателното пиро-музикално шоу /21:55 часа/ на победителят от 2018 година, отборът на Норвегия, концертът ще продължи с изпълненията на ГРУПА „ЛУНАПАРК“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn