Панагюрище с талант в „X Factor“

Музикалният талант Мария Финджикова от Панагюрище продължава в етапа към Къщите на съдиите в „X Factor“. По решение на журито Мария продължи участието си в шоуто като част от вокална група. Само ден след сформирането на музикалната формация Мария, Нанси, Даяна и Кристина очароваха ментора на групите Люси Дяковска. Четирите млади дами изпълниха великолепно „Salute“ на британската момичешка банда „Little Mix“, която е първата вокална група, спечелила „X Factor“ във Великобритания.

Снощи групата получи един от шестте стола, които им дават право да продължат в етапа в Къщите на съдиите, а дали ще продължи напред до големите концерти,  зрителите ще видят по Нова телевизия.

mariq

Мария Финджикова

 

Мария Финджикова е носителка на многобройни награди от международни и национални  певчески конкурси, а сред отличията й има и четири награди „Гранд при“. Ученичка е в 12 клас в Езиковата гимназия „Иван Вазов“-Пловдив. Мария е възпитаничка на Обединената школа по изкуствата в Панагюрище в класа  по пеене на музикалния педагог Нона Немигенчева.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn