Панагюрище ще е огън, цвят и фантазия. И още: шатра с над 200 седящи места, бира и хубава музика

Водещи през трите дни на Световния шампионат по фойерверки за купата на Панагюрище, България‘2017, който ще се проведе на 26, 27 и 28 май, ще бъдат Лазар Вълчев – телевизионен водещ в The Voice, финалист в първото издание на българското телевизионно музикално шоу Music Idol, носител на наградата „Изпълнител на годината „Хит -1” и Александър Иванов – организатор и водещ на „Плюс фестивал“ в Пазарджик и „Балкански младежки фестивал“ в Сандански.

Очакват ни три незабравими вечери, изпълнени с качествена музика и уникално пиро-музикално шоу.

За първа година на площада ще бъде позиционирана шатра с над 200 седящи места. Ще се предлагат четири вида бутилирана и наливна бира на „КарлсБерг България“ /Carlsberg Group/, собственик на марките: Туборг, Шуменско, Пиринско. За консумация ще се предлагат различни видове прясно изпечен хляб от панагюрски производител, както и над 15 вида традиционни месни продукти, приготвени на скара с дървени въглища.

Организатор и финансираща Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България’2017 е Община Панагюрище, съорганизатор – „Огнена хризантема“ ЕООД. Генерален спонсор е „Асарел-Медет” АД. Събитието се осъществява и с финансовата подкрепа на „Оптикс“ АД. Официален партньор на първенството е пиротехническата компания „ORION ART“ – Москва, Русия.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn