Панагюрският талант Ива Вулева с бронзов медал от Националния музикален конкурс „Милчо Петров“ в Пловдив

За 20-ти пореден път на 25 октомври се проведе Националният музикален конкурс „Милчо Петров” , Пловдив 2020 за възпитаници на Музикалните школи към читалищата от цялата страна. Те се състезаваха в специалностите: пиано, акордеон, китара, цигулка и ударни инструменти.

Възпитаничката на музикалния педагог Величка Маслева от Школата за поп и джаз пеене „Евгений Зумпалов“ към ЦПЛР-Панагюрище Ива Вулева се включи в надпреварата в града под тепетата, като се представи отлично. В специалност „Пиано“, втора възрастова група, Ива Вулева спечели бронзов медал.

Конкурсът се организира ежегодно от Народно читалище ”Шалом Алейхем 1945 г.” и се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив по програма „Пловдив за младите” и любезното съдействие на ОЕ ”Шалом” Пловдив. В тазгодишното издание на конкурса взеха участие възпитаници от градовете Пловдив, Шумен , Казанлък, Габрово, Пазарджик, Благоевград, София и др.

Оценка на изпълненията направи престижно жури в състав: Председател – академик Николай Стойков и членове: проф. Живка Личева, д-р Милена Вълчева, Анелия Сталева и Дарина Кантарджиева.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn