Панагюрските театрали представят „Балканиада” отново на 6 ноември

Театралната формация при НЧ“Виделина – 1865“, с ръководител Дочка Кацарева ще представи отново на панагюрска сцена постановката „Балканиада“ на Любинка Бобич на 6-ти ноември /сряда/, от 19:00 часа, в салона на Читалището.

Адаптация и постановка Дочка Кацарева. Участват: Мирослав Цветков, Магдалена Джолова, Нина Кехайова, Стефан Рапонджиев, Юлия Богоева, Нина Истревска, Гергана Томова, Донна Елшишка, Иван Кузманов, Милен Мулешков, Стоян Цацов, Виктория Манева. Декори- Пепа Машева. Музика- Марин Карамаринов.

„Балкански аристократи“ е суперкомедия на Любинка Бобич, в която са описани обикновени жизнени проблеми, които са станали в 19 век, но са абсолютно актуални и днес. Може ли балканецът да бъде европеец ? Трябва ли да прескочим границата, до къде да запазим балканската си същност и да приемем европейския начин на живот? А трябва ли като станем европейци да загубим собствената си идентичност и да бъдем смешни в очите на хората. Актьорите се опитват да бъдат европейци, но всъщност не могат, защото балканското в тях е много по-силно. Отговорите остават за публиката.

Цената на билетите е 5.00 лева, и се продават в Народно читалище „Виделина-1865” или на тел.: 0357 6 20 02 и 0876 94 63 14.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn