Панагюрският кмет ще участва във финалната церемония по връчване на наградите в кампанията „Чудесата на България“

Кметът на община Панагюрище Никола Белишки ще участва във финалната церемония по връчване на наградите в кампанията на вестник „Стандарт“ „Чудесата на България“, която ще бъде излъчена на живо от Студио 1 на БНТ на 21 декември 2015 година от 18:30 часа. Церемонията ще бъде част от предаването „Чудесата на България“ – съвместна продукция на вестник „Стандарт“ и БНТ.
Тази година наградите са в три категории:
– Културно-историческа атракция;
– Археологическо откритие;
– Съкровища.
За вота на публиката, който ще приключи на живо в ефира на БНТ, ще се състезават по три обекта в категория, които са достигнали до финала след три етапа на национално електронно гласуване през цялата 2015 година. Обектите ще бъдат класирани на първо, второ и трето място.
Номинациите за съкровища са: Панагюрското златно съкровище, най-старото обработено злато е света – Варненското и Рогозенското съкровище.
В подкрепа на номинираните съкровища ще се включат панагюрският кмет Никола Белишки, Иван Портних – кмет на община Варна и  Калин Каменов – кмет на община Враца.
От Община Панагюрище призовават всички жители на общината да гласуват активно до финала на кампанията, за да може Панагюрското златно съкровище да бъде класирано на първо място в категория „Съкровища“ / Гласувайте тук/.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn