Панагюрският художник д-р Николай Радулов с участие в художествена изложба в гр. Куклен

Панагюрският художник д-р Николай Радулов ще вземе участие в художествена изложба в гр. Куклен. В нея той ще представи три свои творби – живопис и рисунка. Това е и второ творческо участие на Радулов в Куклен – предходното бе във фотоизложба. И двете творчески събития са организирани от Община Куклен и са посветени на 20 години от обявяването на Куклен за град и община.

Изложбата се открива в понеделник, 25 октомври, в НЧ ”Никола Вапцаров – 1909 г.”, но поради новите, по-строги противоепидемични мерки, официалното откриване няма да се състои публично на място, а ще е онлайн. Експозицията ще може да се посещава и на място в периода до 12 ноември.

Изложбата включва живопис, графика, рисунки и колажи, които ще радват погледите на десетки жители и гости на Куклен. Авторите са група художници: Николай Радулов, Иван Тошков, Зина Жекова, Димитър Еленов, Ангел Чираков, Ирена Ганчева, Анна-Мария Еленова и Ирина Гърдева. Любителите на изобразителното изкуство могат да се насладят на различни, богати по своето съдържание и допълващи се стилове.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn