Панагюрски таланти с медали и Гран При от Националния конкурс „Път към славата“

Талантливите панагюрски деца, възпитаници на музикалните педагози Нона Немигенчева и Пепа Филина в Школата по поп и джаз пеене „Евгений Зумпалов“ към Центъра за подкрепа за личностно развитие , се представиха повече от блестящо в осмото издание на Националния конкурс „Път към славата“.

В надпреварата за медалите тази година се включиха над 1800 таланти от цялата страна в категориите танц, вокал, фолклор и инструментал. В панела на журито, освен родни специалисти и звезди от българската сцена, присъстваха и международни.

В четвърта възрастова група Виктория Манева стана носител на най-високото отличие на конкурса – Гран при. 

В първа възрастова група Християн Балев спечели бронзов медал. Бронзови отличия във втора възрастова група получиха Стивани Джунова и Йоана Караджова. Поощрителна награда за най-добър костюм получи Нели Недкова. В трета възрастова група бронзов медал получи Лора Куруджиева. Специалната награда за продуциране на песен получи Надежда Ковачева.

Музикалните педагози Нона Немигенчева и Пепа Филина са много горди с представянето на своите възпитаници.

Събитието се провежда със съдействието на Министерството на образованието и науката, Регионален инспекторат по образованието – гр. София и под патронажа на Янка Такева Председател на Синдиката на българските учители, с подкрепата на Национално музикално училище „Л. Пипков“, Дом на културата „Средец“, Руския културно- информационен център.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn