Панагюрски фотографи събраха впечатляващи кадри в обща изложба

Кадри,  уловили духа и атмосферата на  емблематични за Панагюрище събития и места. Това събира фотоизложбата „Празнично Панагюрище – през окото на обектива“, която беше открита тази вечер в изложбената зала на Исторически музей-Панагюрище.  766Вдъхновяващите фотографии са дело на седем панагюрски фотографи – Мариана Стефанова, д-р Николай Радулов, Стоян Георгиев, Костадин Костадинов, Диана Дееничина, Нина Дееничина и Спаска Костуркова. Присъстващите на събитието видяха запомнящи се кадри от празничните събития на 1-ви и 2-ри май, от Световното първенство по фойерверки, музикални фестивали, кукерски игри, панорамни или портретни, всички фотографии носеха силен емоционален заряд.

7yyyyОт името на заместник-кмета „Хуманитарни дейности“ на община Панагюрище Галина Матанова беше прочетен поздравителен адрес до фотографите за съвместното събитие.  „В деня на откриването на първата съвместна изложба на панагюрски фотографи „Празнично Панагюрище – през окото на обектива“, част от една по-глобална концепция за споделеност „Изкуство с панагюрски дъх – творчество От общността За общността“, Ви благодаря за желанието заедно да създадем едно събитие, предлагащо творческа споделеност за участниците и панагюрската общност, се казваше в писмото на зам.-кмета Матанова.

s-eli 766hh 899От името на всички фотографи Марияна Стефанова изказа благодарност към Община Панагюрище за предоставената им възможност да покажат своето творчество пред по-широка публика и допълни, че всички кадри са направени през последните 2 – 3 години от събития, организирани от община Панагюрище.   Надявам се да има и други такива изложби, така че да можем да представяме това, което правим и да ви даряваме още такива красиви мигове, сподели още фотографката.

iiiiiiii 1 2 4 9 76hhhh 88 099 877jj

fotografiOborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn