Панагюрско участие на престижното международно изложение за биопроизводство „Зелена седмица“ в Берлин

Българска асоциация “Биопродукти“ участва със самостоятелен щанд на престижното изложение „Зелена седмица“ – Берлин 2018. Сред българските фирми, представящи своята продукция е и  панагюрската „ИНА”ЕООД, производител на биологично сертифицирани розово и лавандулово масло, както и розова и лавандулова вода, чийто собственик и управител е Веселина Зумпалова- Ралчева, член на УС на БАБ.

Изложението се провежда от 19 до 28 януари, а България за първи път е страна-партньор на “Зелена седмица“. Изложението е сред най-престижните международни форуми за храни и селскостопански продукти. Тазгодишното участие на асоциацията е под мотото „Ароматът на слънцето“, символизиращо българската роза. В българската палата на изложението посетителите могат да открият уникалния щанд на БАБ, за да се насладят на произведените от членовете на БАБ продукти като биологичен пчелен мед, биологични плодове, зеленчуци и ядки, био вино, сокове, сладка, лютеници, билки, както и разнообразни продукти на биосладкарите.

Тази година изложението “Зелена седмица“ обръща специално внимание на възобновяемите ресурси, биологичното земеделие, градинарството и бъдещето на развитието на селските райони. В рамките на изложението се провежда и поредният Глобален форум за храни и земеделие, в който участие ще вземат и представители на Българска асоциация „Биопродукти“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn