Панагюрци със сърца „червени“ учредиха клуб на привържениците на ЦСКА

Доктор Любомир Димитров ще е председател на учредения тази вечер клуб „Привърженици на ЦСКА Панагюрище”. Събитието се състоя в ресторанта на зала „Арена Асарел“. Близо 70 запалени фенове на червения клуб бяха сред учредителите на клуба. За заместник-председател на клуба бе избран Иван Раков. Именно Раков поставя началото на фен клуба на ЦСКА в Панагюрище преди повече от 20 години и това е първият извънстоличен клуб, но едва сега той ще има юридическа форма и ще бъде вписан като Сдружение с нестопанска цел.

chlenove

Членове на  Управителния съвет, освен председателя и неговия заместник, ще са още Тодор Бараков, Мартин Делибашев, Ганчо Кесов, Петър Бабачев и Димитър Димитров.
Специален гост на събитието бе Емил Манчев, един от създателите на клуба на привържениците на ЦСКА в София. Манчев честити на новоизбраното ръководство и изрази увереност, че то ще работи за интересите на всички членове на сдружението. Подари и знаме, с което феновете да ходят на мачовете на любимия им отбор. „Това, че първият извънстоличен клуб на ЦСКА е създаден в Панагюрище, е повод за гордост”, подчерта Манчев и пожела: „Успех! Носете с гордост знамето!”. Той предаде на панагюрските привърженици поздравите на изпълнителния директор на ЦСКА Пламен Марков и призова въпреки всички неясноти около бъдещето на клуба, панагюрските фенове да не се спират да подкрепят ЦСКА. Приет бе и Уставът на клуба. 

drКойто и да беше избран за председател, сигурен съм, че ще работи с цялото си сърце. Смятам, че ни чакат добри дни за нашето сдружение, каза Димитров. Заведението на Кръстьо Чолаков ще бъде използвано за своеобразен клуб на панагюрските привърженици, които ще могат да се събират там всеки вторник. Притежателите на членски карти от сдружението, техните семейства и приятели ще могат да ползват 10% отстъпка от заведението. Управителният съвет на клуба на привържениците на ЦСКА в Панагюрище ще се съберат на първото си заседание още следващата седмица и ще бъдат придвижени документите за регистрация.

hora5 hora hora1

Основна цел на сдружението ще е да популяризира името, дейността и спортните резултати на ЦСКА, да обединява всички привърженици, симпатизанти и фенове на ЦСКА, да спомага за развитието и популяризирането на футбола в град Панагюрище и страната и др.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn