Параскева Джукелова в „Любовните трепети на тарантулите” на панагюрска сцена

Спектакълът  „Любовните трепети на тарантулите” по пиесата „Сентръл парк уест“ от Уди Алън ще бъде представена на сцената на НЧ”Виделина-1865”, гр.Панагюрище на 8 юни, от 19:30 часа.

Постановката е дело на режисьора Бойко Илиев, сценографията и костюмите са поверени на Нина Пашова, а в главните роли са актьорите Параскева Джукелова, Георги Керменски, Мая Бежанска, Тодор Танчев, Илияна Лазарова и Никол Карабинова. Сюжетът на постановката разказва историята на жени и мъже, които – като всеки от нас – искат да бъдат обичани и да обичат, които искат да бъдат поне малко по-щастливи. Това са делови мъже и жени, на които все не им стига онова, което вече имат, които трудно свикват с мисълта, че годините минават, и все искат да започнат отново, някакъв нов живот, в който ще има повече ласка, внимание, в който ще бъдат важни за другия. В този свой стремеж те се хвърлят в непрекъснати банални авантюри. Ситуацията е смешна, защото всичките персонажи се въртят все в един затворен кръг, в него консумират своите изневери и в крайна сметка се връщат в точката, от която тръгват – но излишно наранени, частично обезверени, напълно объркан. В луксозния Сентрал парк уест хората не мислят за пари, но са също толкова пълни с копнежи, колкото навсякъде другаде.

В течение на по-малко от два часа между жените и мъжете на две приятелски семейни двойки се разгръща сложна игра на нападение и отбрана с много удари под пояса и на принципа всеки срещу всеки!

Билетите за постановката са с цени 8 и 10 лева, и се продават в НЧ”Виделина-1865”. За повече информация тел.: 0876 946 314.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn