Пенка Дюлгярова, главен начален учител в СОУ „Нешо Бончев”, получи специална награда на председателя на Синдиката на българските учители за своя разработка

Близо 160 учители и специалисти, работещи в сферата на извънкласната дейност от детската градина до дванадесети клас, от извънучилищните образователни звена, както и директори, експерти по образование, научни работници, преподаватели и студенти от педагогическите факултети на ВУЗ от цялата страна и чужбина изпратиха свои разработки за участие в международния конкурс за учители „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение, възпитание и развитие на децата и на учениците”. Организатори са Синдикатът на българските учители, Фондацията „Устойчиво развитие за България” и Санаторно-оздравителният комплекс (СОК) „Камчия” с подкрепата на Министерството на образованието и науката. Жури в състав: председател – доц. д-р Райна Захариева, и членове – Величка Николова, Деница Танева и доц. Емилия Лазарова-Генчева, съвместно с представители на партниращите организации и съгласно обявените критерии, излъчиха наградените  в отделните категории.

Специална награда на председателя на Синдиката на българските учители получи и  Пенка Дюлгярова, главен  начален учител в СОУ „Нешо Бончев”  за разработката си „Възможности за изява или как да поставим училището в центъра на обществения живот”, в която тя представя  работа си  по предприемачество в училище.

Номинирането на призови места в отделните категории ще бъде по време на заключителната част на конкурса-семинар в СОК „Камчия“ (1 – 5 септември 2016), където участниците с най-голям равен брой точки ще представят публично своите разработки. В рамките на този форум ще се състои и тържествената церемония за награждаване на отличените.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn