Петокласници от СУ”Нешо Бончев” демонстрираха отлични знания в състезание по английски език, организирано по проект ТИМ

На 21 март, в СУ „Нешо Бончев“- Панагюрище, по проект „ТИМ – Технологии и Иновативни Методи“ и във връзка с честването на 180 – годишнината от създаването на първото светско училище в Панагюрище, чийто правоприемник е СУ „Нешо Бончев“ и рождението на патрона на училището, се проведе състезание по английски език между отбори от петите класове.

Антонина Футекова – учител по АЕ и Николинка Кехайова – старши учител по АЕ бяха подготвили интересни и разнообразни въпроси и предизвикателства както към участниците, така и към публиката – учители, родители и гости. Освен знанията си по английски език, със своите отговори те демонстрираха и отлични знания по география, история, математика и природни науки.

Особено интригуващ беше последният кръг на състезанието, в който участниците трябваше да отговарят на въпроси, свързани с патрона на училището Нешо Бончев. Компетентните и безпристрастни съдии бяха представители на 8 а клас в СУ “Нешо Бончев”.

 

Състезателите от 5а, 5б и 5в клас показаха повече от отлични знания и умения за работа в екип, сътрудничество и комуникация. До последния момент битката беше оспорвана, но все пак като краен победител се поздрави отборът на 5.в клас. И учители, и ученици се обединиха около мнението, че в това състезание не победата е най-важна. Всички се забавляваха и останаха доволни от представянето си. Разбира се, имаше и сладки награди за всички участници.

ТИМ предлага възможности за развиване на 4К умения в класната стая на учители от всички образователни етапи и от различни културно – образователни области. За повече информация www.daskalo.com/team.

Стойността на проекта е 29 524 евро и изпълнението му продължава до 30 септември 2019. Учителите от СУ „Нешо Бончев” не спират да се включват и представят  разнородни иновативни дейности.

Stay tuned and follow them!

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn