Петя Цанкова е освободена от поста заместник областен управител на област Пазарджик. Новият зам.-областен управител е д-р Красимира Радева

Областният управител Трендафил Величков и служителите на Областна администрация Пазарджик пожелаха здраве, сили и нови успехи на Петя Цанкова, която в последните шест месеца беше заместник областен управител на област Пазарджик. Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев тя е освободена от поста, считано от 17 август. Петя Цанкова благодари на областния управител и служителите за съвместната работа и подкрепата.

dav

С друга своя заповед министър-председателят назначи за заместник областен управител на Пазарджик д-р Красимира Радева-Делева. Днес тя бе представена на служителите в областна администрация Пазарджик от областния управител Трендафил Величков. „Радваме се, че д-р Радева  става част от екипа на областна администрация. Добър лекар и общественик, с опит в местното самоуправление като общински съветник и обществен деятел, .който познава добре работата на институциите в област Пазарджик“, каза областният управител.

Д-р Красимира Радева е завършила медицина в МУ Пловдив. До назначаването й за заместник областен управител работи като лекар, специалист по вътрешни болести и кардиология в лечебни заведения в област Пазарджик. Два мандата е общински съветник в общински съвет Пазарджик.

 

Oborishte.bg

 

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn