Плакат на художничката Пепа Машева нареди ОУ „Проф. Марин Дринов“ на шесто място в конкурса „Ученето е навсякъде“

Плакат на художничката Пепа Машева, старши учител по изобразително изкуство в ОУ „Проф. Марин Дринов“, град Панагюрище спечели шесто място в конкурса „Ученето е навсякъде“, организиран от Кинофестивал не-Възможното образование. Творбата на  получи 205 гласа и нареди училището сред победителите в надпреварата.

Целта на конкурса бе чрез изпратените творби, хората в училище да споделят своя опит и да имат възможност да надникнат в други места. Един плакат няма как да въведе обстойно в атмосферата на една учеща общност, но той може да подсети за практики и умения, с които да се създаде едно пълноценно учещо общество.

В надпреварата се включиха 32 училища от 19 населени места в България с 88 плаката. Отличеният плакат на Пепа Машева ще бъде изложен по време на Кинофестивал (не)възможното образование,  който ще се проведе от 15 до 24 февруари във Федерация на научно-техническите съюзи, София.

Училищата, чиито плакати са избрани за изложбата на Фестивала, ще получат двойна покана за посещение на всички филми от фестивалната програма.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn